Lightversie PC op de Agrarische Dagen

Kaatsen met een zachte bal. Klinkt als snert zonder erwten. Toch is dit populaire kaatsrecept de laatste jaren extreem populair in en rondom Franeker. Zonder handschoen, maar gespeeld met een zachte bal. Ook dit jaar is het evenement op het heilige gras van het Sjûkelân en gaat het tot na middernacht door.

Het evenement is ingepland op donderdag 19 september van 18.00 uur tot 1.00 uur ’s nachts. AD Nachtkaatsen wordt door Stichting Agrarische Dagen en door Kaatsvereniging Jan Bogtstra georganiseerd. Meedoen kan vanaf 16 jaar. Voor zowel meisjes als jongens is plaats.

De prijsuitreiking is direct na de finale. De parturen staan dan op PC-achtige wijze naast elkaar in de Bogt fen Guné. Daar worden ze geëerd voor de geleverde prestaties.

Opgeven kan hieronder tot uiterlijk vrijdag 13 september | Inleg 3 euro. Op die datum is ook direct de loting. De prijsuitreiking is direct na de finale. De parturen staan dan op PC-achtige wijze naast elkaar in de Bogt fen Guné. Daar worden ze geëerd voor de geleverde prestaties.

Inschrijvingen zijn helaas gesloten!

Tijd & locatie

Dag: Donderdag 19 september 
Tijd:
18.00 – 01.00 uur
Locatie: Sjûkelân
Contactpersoon: Sportcommissie