Albert Heijn Sportfestijn “Everybody appie”

Waadhoeke basisscholen sportief actief
Van atletiek tot judo, en nog vele andere sporten uit de Waadhoeke zullen aan bod komen tijdens het Albert Heijn Kindersportfestijn in sporthal de Trije te Franeker. Sportverenigingen en sportscholen uit de Waadhoeke zullen basisschoolleerlingen uit groep 8 gedurende de dag kennis laten maken met hun sport in de vorm van clinics.

Mogelijk gemaakt door Albert Heijn | “Everybody appie”
Albert Heijn Franeker gelooft dat gezondheid voorop staat. Een gezond leven moet voor iedereen toegankelijk zijn en daarin hebben wij als supermarkt voortrekkersrol en voorbeeldfunctie. Niet voor niets luidt ons slogan dan ook: “De winkel met alle ingrediënten voor een beter leven. Voor iedereen.” Dit is ook de reden waarom wij de sponsor van dit jeugdsportfestijn zijn.

Het creëren van bewustwording over gezondheid en vitaliteit op jonge leeftijd heeft invloed op de rest van je leven. Niet alleen is sporten belangrijk voor het lichamelijke gezondheid, ook mentaal heeft het een positieve uitwerking. Kinderen krijgen bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen door te sporten, leren samen te werken in teamverband en leren uitdagingen aan te gaan. Er is niets mooier dan zo’n prachtig sportfestijn te mogen sponsoren, de jeugd heeft immers de toekomst!

Tijd & locatie

Dag: Donderdag 19 september 
Tijd:
08.30 – 15.00
Locatie: De Trije
Contactpersoon: Sportcommissie 

Evenementsponsor: