Symposium m.m.v. Govert Schilling

Hoog tijd om de banden weer aan te halen en u zich te verwonderen over de bedrijvigheid in Waadhoeke tijdens het symposium voor ondernemers op 19 september van 17.30 tot 21.00 uur in Theater de Koornbeurs.

Wat kunt u als ondernemer verwachten?
Altijd al nieuwsgierig geweest wat er zich afspeelt in ons zonnestelsel. Wetenschapsjournalist Govert Schilling, bekend van DWDD, neemt u mee in de wereld van de sterrenkunst.

Ook presenteren wij u “Sterren van Waadhoeke”; een viertal bijzondere bedrijven presenteren zich in woord & beeld en laat Gerald Wolters u opnieuw kennis maken met de Theater de Koornbeurs. Dit alles onder leiding van televisiepresentator en ondernemer Roelof Lousma. Uiteraard is het symposium een uitgelezen moment om met elkaar in gesprek te gaan, te leren kennen, of iets van elkaar op te steken. Gezellig en laagdrempelig met een hapje en drankje.

Mis deze kans niet!
We zien elkaar op donderdag 19 september: “Net Stinne, mar der hinne!”

Meld u aan!
Aanmelden kan tot 10 september a.s. via deze link. Als u zich aanmeldt rekenen wij op uw daadwerkelijke komst. De catering is gebaseerd op het aantal aanmeldingen.Kunt u toch niet komen maar wél aangemeld? Geef dit dan tijdig door! Dan blijven wij niet met teveel eten zitten! Alvast dank en graag tot 19 september.

Dit symposium wordt mogelijk gemaakt door
Stichting Agrarische Dagen, Gemeente Waadhoeke, Commerciële Club Noordwest Friesland, Franeker Ondernemers Vereniging en Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland.

Tijd & locatie

Dag: Donderdag 19 september
Tijd:
17.30 – 21.00 uur
Locatie: Theater de Koornbeurs
Voor: alle ondernemers uit Waadhoeke
Inschrijven: klik hier