Vrijwilligers gezocht

Word vrijwilliger

Stichting Agrarische Dagen draait bijna volledig op de tomeloze energie en toewijding van vrijwilligers. We kunnen daarom met trots terugkijken op  geweldige stadsfeesten.

Altijd op zoek naar organisatietalent en bezige bijen

Houd jij van lijstjes, plannen en het organiseren van feestjes, of ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan kom jij zeker goed uit de verf als vrijwilliger bij Stichting Agrarische Dagen. Zij organiseren de leukste feestweek van Noord/West Friesland in de derde week van september.

Join the club!

Naast onze fantastische ploeg van meer dan 30 vrijwilligers en 11 commissies zijn wij op zoek naar handige regelneven en -nichten.

  • Medeorganisator muziek
  • Medeorganisator kinderactiviteiten

Eén ding is zeker, met dit vrijwilligerswerk ontmoet je veel mensen. Want iets organiseren doe je niet alleen maar samen! Dit is echt vrijwilligerswerk waarbij je ervaring opdoet, waar ook je CV wat aan heeft..

Lijkt het jou leuk hieraan bij te dragen maar vind je in het overzicht niets dat bij je past? Laat dan toch je gegevens achter. Nieuwe ideeën hebben ook handen-en-voeten nodig. We nemen snel contact met je op.

Actuele vrijwilligersfuncties

Vrijwilligers gevraagd 2x

Contactinformatie