Golden Years, tribute to David Bowie

Vrijdag 22 september | 19.45 – 21.15 uur

Locatie: Breedeplaats te Franeker

Golden Years, een eerbetoon aan David Bowie
Golden Years is een uniek eerbetoon aan David Bowie met de focus op Bowie’s gouden jaren, van 1970 tot begin jaren 80, het tijdperk wat van David een superster maakte.

In deze show speelt Golden Years de beroemde hits uit dit decennium. Denk aan de songs van legendarische albums als Hunky Dory, Ziggy Stardust, Aladdin Sane, Station to Station, de Berlijnse trilogie (Low, Heroes, Lodger), Scary Monsters, Let’s Dance… stuk voor stuk klassiekers.

De ultieme LIVE Bowie beleving
Deze gedreven topband houdt de magie van Bowie in leven met de juiste energie en bekwaamheid en een fantastische zanger die David’s stem en uitstraling écht weet te benaderen. Golden Years is de ultieme LIVE Bowie beleving, die je niet wilt missen. Ga mee op een Fantastic Voyage!

Golden Years bestaat uit zes muzikanten met een gezamenlijke liefde voor David Bowie. Bij elkaar heeft Golden Years een karrevracht aan ervaring. (bandleden waren actief in oa. VOF de Kunst, Jan Rot Band, Kid Harlequin en Venus Flytrap). De combinatie van deze ervaring en het collectief enthousiasme voor Bowie’s gouden jaren werkt zo goed, dat Golden Years nog voor het eerste optreden al werd opgenomen in het aanbod van ’s lands grootste tributeband boeker.