Workshops Jewels of Nature en Nayana Coaching 

Donderdag 21 september | 14.00 – 19.30 uur

Locatie: Buwalda Tent (Sjûkelân)

Nayana Coaching (breathwork)
Breathwork – oftewel ademwerk – is een hele mooie manier om allerlei klachten aan te pakken. Het gaat om een stukje bewustwording in en van je lijf, ontspanning en helpt bij trauma release (TRE).

Iedereen haalt adem, maar wist je dat je hierbij maar een klein gedeelte gebruikt van je longcapaciteit? Via breathwork kan jij van je volledige potentie gebruik maken. Dit heeft grote gevolgen voor jouw lijf op een positieve manier. Heel kort gezegd wordt alles in je lijf getraind en sterker gemaakt. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

Breathwork helpt onder andere bij:
Hyperventilatie, Depressie, Spanning, Angst, Burn-out, Stress, Slecht slapen, Astma, Zwak afweersysteem, Weinig zelfvertrouwen.

Geregeld bewust ademen brengt je in verbinding met jezelf. Het werkt ontspannend en zorgt voor een boost van je gelukshormoon.

Kom jij mee ademen?
Tijdens de breathwork workshop van Nayana Coaching op de Frouwenfair kan je kennismaken met een ademhalingstechniek die je helpt ontspannen.

€22,- p.p (Duur: circa 30 min.) 

Jewels of Nature (armbanden maken)
Altijd al jouw eigen armband met edelstenen en houten kralen willen maken?  
 
Doe tijdens de Frouwenfair mee met de workshop van Jewels of Nature om jouw eigen exemplaar te creëren. Maak je armband helemaal af met een leuke bedel of juist een mooie sierkraal. Kies volledig op intuïtie de kleur kralen en eventuele bedels.
 
Wist je dat elke soort edelsteen zijn eigen werking heeft? Daar vertel ik je met alle liefde meer over tijdens de workshop. 
 
Deze workshop is vanaf 6 jaar toegankelijk.
6 – 16 jaar €15,- | 16 jaar en ouder €20,-
 

Schrijf je hier in voor een van deze workshops

Na het inschrijven ontvang je een bevestiging. 

Workshop ademhalen en armbanden aanmeldingen
Ik schrijf mij in voor:
Geef hier je voorkeur aan