Kleintje AD | Exclusief voor onze sponsoren

Misschien ken je de film The Biggest Little Farm uit 2018, deze film is de inspiratie voor Kleintje AD, een nieuw fenomeen exclusief voor onze sponsoren. In deze film gaat het over een familie die verhuist naar het platteland om daar duurzaam hun eigen producten te gaan verbouwen.

Waadhoeke, bewust duurzaam

Duurzaam is het thema voor de AD in 2023. Jullie worden deze middag meegenomen op een trip door de Waadhoeke. De mooiste en misschien wel de meest duurzame gemeente van Noordwest Friesland.

Hoe mooi kan dichtbij zijn?

Laat je verrassen en geniet onder het genot van een hapje, drankje en niet in de laatste plaats samen met collega ondernemers van een inspirerende trip langs bijzondere en vooral duurzaam ondernemende bedrijven en locaties.

We hopen dat je komt

De middag start bij het hoofdkantoor van Loonbedrijf Westra aan de Voltastraat 9 in Franeker. Aanvang 14.30 uur, rond 17.30 uur zullen we het formele deel afsluiten en aanvangen met een barbecue. In verband met vervoer en catering willen we graag weten met hoeveel mensen jullie komen. Geef je dus snel op via het formulier op deze pagina.

Geen sponsor?

Geen probleem, word sponsor. Je krijgt er geen spijt van. Meer informatie over onze sponsorpakketten kun je vinden op deze pagina. Of bel direct met Simon Huismans op telefoonnummer 06 24 60 55 68.

Schrijf je hier in

Je ontvangt na inschrijving een bevestiging met de details. We zien elkaar op vrijdag 16 juni a.s.

Inschrijfformulier Kleintje AD
Keuzerondjes