Ondernemers symposium

Donderdag 21 september | 17.30 – 21.00 uur

Locatie: Theater de Koornbeurs

Visie op duurzaam ondernemen
Duurzaam ondernemen is een actueel en belangrijk onderwerp geworden in onze samenleving, waarbij bedrijven streven naar het vinden van evenwicht tussen economische groei en het behoud van het milieu. Gerrit Hiemstra, bekend als weerman en co-founder van het bedrijf Weather impact BV neemt je mee in zijn visie op duurzaam ondernemen.

Gerrit Hiemstra heeft als weerman veel veranderingen in het klimaat van dichtbij meegemaakt. Daarom begrijpt hij als geen ander het belang van duurzaamheid in de bedrijfswereld. Hiemstra gaat deze middag praten over de rol van duurzaam ondernemen, de uitdagingen die bedrijven tegenkomen en de innovatieve oplossingen die ze kunnen implementeren om een positieve impact op het milieu te genereren.

Sterren van Waadhoeke
Ook deze keer presenteren wij jou “Sterren van Waadhoeke”, waarbij een drietal bijzondere bedrijven zich presenteert in woord en beeld. Uiteraard is het symposium een uitgelezen moment om elkaar te leren kennen, in gesprek te gaan of iets van de ander op te steken. Gezellig en laagdrempelig met een hapje en drankje.

We zien elkaar op donderdag 21 september 2023. 

Dit ondernemers symposium wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Waadhoeke, Roelof Lousma presentatie & communicatie, Meemakers video & animatiestudio, Commerciële Club Noordwest Friesland en de Rabobank.