Gezocht: ‘content creator’

Klaar om impact te maken met jouw content? Van ontwerp en social media tot video’s en alles daartussen in. Bij de Agrarische Dagen hebben we een plekje beschikbaar als content creator.

Jij gaat werken bij Stichting Agrarische Dagen en doet de functie op vrijwillige basis. Je komt terecht in een ontzettend leuk team waarin iedereen hard werkt maar ook hard geniet en feest!

Als content creator ben jij de kracht achter de (social media) content. We hebben jouw creativiteit nodig voor pakkende content voor de communicatiekanalen, waaronder social media (Facebook & Instagram), de website en meer! Vorig jaar hadden we op Facebook een bereik van 100.000 views en op Insta een bereik van van ± 90.000 volgers.

Verder houd jij je bezig met:

  • Het maken van aansprekende content zowel in ontwerp als in tekst;
  • Het maken van een contentplanning;
  • Je bent chef Social Media en bent daarin het aanspreekpunt/sparringpartner voor alle andere commissies binnen de AD;
  • Tijdens de Agrarische Dagen ben jij verantwoordelijk om pakkende content van alle evenementen te maken op de sociale media kanalen;
  • Je bent beschikbaar van 18 t/m 22 september 2024;
  • Je sluit maandelijks aan bij vergaderingen en vertegenwoordigt hierin de PR.

Deze rol valt binnen de PR Commissie, waarin je samen met een klein groepje vrijwilligers de PR voor de Agrarische Dagen zo goed mogelijk weergeeft.

Eén ding is zeker, met dit vrijwilligerswerk ontmoet je veel mensen. Want iets organiseren doe je niet alleen maar samen! Dit is echt vrijwilligerswerk waarbij je ervaring opdoet, waar ook je CV wat aan heeft.

Ik heb interesse

Content creator gezocht